Tarieven

Voor een persoonlijk begeleidingstraject vraag ik momenteel 495,- euro. Dit is een all-in bedrag wat betreft de begeleiding waarbij de tripdag bij jou thuis plaatsvindt. Er kunnen reiskosten bijkomen indien je buiten Nijmegen woont.

Doe je dit traject liever samen met een bekende? Duo-sessies zijn mogelijk op aanvraag. In dat geval bedraagt de investering 345,- euro per persoon.

 

Kan ik dit ook zélf doen, thuis?

Niet iedereen heeft de financiële middelen voor persoonlijke (en tijdsintensieve) begeleiding van een speciale psychedelische coach. Ben jij gezond en sta jij redelijk stevig in je schoenen? Dan kan een trip thuis, begeleid door een zelf gekozen sitter (een bekende die je in de gaten houdt) zeker een optie zijn. Key blijft wel: doe dit goed voorbereid.

Dorien Tatalas (oprichter en voormalig bestuurder van Stichting OPEN) heeft hiervoor een speciale online cursus ontwikkeld waarin je alle belangrijke informatie krijgt die je nodig hebt. Dorien is een ervaren psychedelisch coach, en net als ik benadrukt ze het belang van een goede voorbereiding. In haar cursus, die zorgvuldig in elkaar steekt, neemt ze je stap voor stap mee om je klaar te stomen voor een veilige en betekenisvolle trip.

Ik kan de cursus van harte aanraden. Voor de doorverwijzing krijg ik geen commissie. 

De online cursus vind je hier: Een Veilige & Betekenisvolle Do-it-yourself Reis met Psychedelica.
En wil je meer over Dorien weten: www.psychedeliccoach.nl.