Truffeltrip in een veilige setting

In onze setting zul je de aandacht naar binnen richten. In de weken vooraf is er een goede voorbereiding met aandacht voor intentie. Dan, op de reisdag zelf, ga je liggen op de bank of op een matras. Je sluit je ogen en luistert naar een speciaal samengestelde muzieklijst.

Wat er volgt is een reis naar binnen, die de eerste 1-4 uur het sterkst zal zijn en daarna langzaam afzwakt. De muziek kan visuele vormen aannemen, je kunt patronen gaan zien, je stemming wordt versterkt.

Het lijkt alsof je een reis maakt door je onderbewuste, waarbij er soms inzichten opkomen. Inzichten die je misschien wel al wist - maar die je je nu ineens ten volle beseft.

Sommige mensen voelen dat ze tijdens een trip dichter bij hun 'zelfhelende vermogen' komen. Alsof ze verbonden raken met een wijsheid die er altijd al was.

Het 'ik-gevoel' kan kleiner worden en het gevoel van verbondenheid met de wereld om je heen, groter.

Over het algemeen lijkt het zo te zijn dat een psychedelische trip je de mogelijkheid geeft om dichter bij de kern te komen van een thema dat in jou leeft. Dat, gecombineerd met het opschudden van oude patronen, geeft een mooie kans tot een een zinvolle verandering in je leven, hoe klein ook.

Elke reis is anders en niets is beloofd: wat voorbij komt, komt voorbij. Een reis kan mooi en fijn zijn, maar zeker ook moeilijke elementen bevatten.

Tijdens de trip zelf, die zo’n 4 a 6 uur duurt, hoef je niets te doen en niet te praten. Het enige wat je doet is: observeren wat er gebeurt. Ik ben er bij om je op te vangen als je iets nodig hebt.

 

Spannend?

"Ik denk dat ik het te spannend vind hoor, die truffels, niets voor mij".

Ja - een beetje spannend, dat is het nu eenmaal. Het zou zelfs bijzonder zijn als je er geen spanning bij voelt, zeker als je dit nog nooit eerder hebt gedaan.

Maak je hier geen zorgen over. Het hoort erbij en we zorgen er samen voor dat je er goed voorbereid ingaat. 

Als je toch denkt: "dit is niet voor mij" - dan mag je daar zeker naar luisteren. Laat je niet overhalen door een goede vriend die enthousiast is en zegt dat jij dit ook zou moeten doen. Lees erover, onderzoek het en voel of je dit zelf wilt.

 

Meer informatie over Veiligheid en Contra-indictaties.